Wheel of Consent

Ik ben een grote liefhebber geworden van het Wheel of Consent. Door het Wheel of Consent is mijn leven veel rijker geworden. Ik heb geleerd wat mijn échte JA’s zijn en mijn echte NEE’s. Ik heb geleerd door veel te oefenen met het Wheel of Consent om mijn diepe intuïtie aan te spreken en deze te gebruiken in het dagelijkse leven. Waar ik vroeger veel in mijn hoofd zat, zit ik nu veel meer in het lijf. Ik het daardoor een schakeling kunnen maken van overleven naar écht leven.

Toen ik begon met mijn reis in het bewuster worden van mijn lichaam, mijn eigen limieten en mijn eigen wensen, wist ik niet dat de reis zo bijzonder zou worden. Het is écht een fantastische reis geworden. Op mijn website www.soulbatical.nl vertel ik je meer over die reis.

Wat leer je met het Wheel of Consent?

  • Je leert je echte JA’s en NEE’s kennen
  • Je leert communiceren over wat jouw wensen en limieten zijn
  • Je leert je lijf beter kennen
  • Je ontdekt wat je graag wilt en wat je niet wilt en je leert daar woorden aan te geven
  • Je leert over de vier dynamieken van de Wheel of Consent
  • Je leert door te krijgen of en wanneer er een verandering van ‘energie’ plaats vindt. Dat wil zeggen: wanneer iemand van dynamiek verandert.

Deze lijst zal voor iedereen overigens verschillen. Jij leert misschien weer net wat andere dingen als ik geleerd heb. Maar het zal altijd een verdieping geven aan je leven.

Coaching & trajecten Wheel of Consent

Ik bied coaching aan vanuit mijn ervaring met het Wheel of Consent. Tijdens de coaching zullen we oefeningen doen, die jou bewuster maken van je eigen JA’s en NEE’s. Je leert je lijf beter kennen en je leert te ontdekken wat je graag wel en niet wilt. Je leert te communiceren over je grenzen.
Ik kan dit soort trajecten ook aan groepen geven.

Wheel of Consent Diagram