Spreker

Albert Barth is te boeken voor congres of evenement. Vanuit zijn bevlogen visie spreekt hij over onderwijs en innovatie. Tevens wordt hij regelmatig uitgenodigd om meer te vertellen over hoe volgens hem overheidsgeld dat beschikbaar is voor kunst-, cultuur- en techniekonderwijs beter besteed kan worden.

Keynote over maakonderwijs

“de combinatie tussen kunst- en techniekonderwijs’

Wilt u een verdiepende stap maken met techniekonderwijs op school? Of wilt u verbinding leggen tussen kunst- en techniek in uw curriculum? Even een boost in uw team? Extra enthousiasme?

JA!?

Dan is Albert Barth de spreker om uit te nodigen. In deze keynote bekijkt Albert Barth vanuit zijn oogpunt de mogelijkheden die er zijn voor de combinatie tussen kunst- en techniekonderwijs. Hijzelf noemt dat Maakonderwijs. Albert Barth is directeur van Kleinkunstig, de grootste ongesubsidieerde kunsteducatieinstelling van Nederland. Samen met zijn team ontwikkelt hij te gekke workshops op het gebied van kunst en techniek. Inmiddels geven ze les aan 100.000 kinderen per jaar. Laat je inspireren door Albert’s enthousiasme voor meer praktisch onderwijs. Maak kennis met de onderzoekende, explorerende cultuur van zijn bedrijf. 
Thema’s die o.a. aan bod komen: democratisering van technologie, creativiteitscyclus en nog veel meer! En ontdek hoe techniekonderwijs wél heel leuk kan zijn. 

Duur: 30 tot 40 minuten, exclusief vraag- & antwoordsessie

Doelgroep: directie/managers onderwijs, docenten in basisonderwijs en voortgezet onderwijs, beleidsmakers overheid en bedrijven met interesse voor techniekonderwijs.

Keynote Cultuur- en/of Techniekonderwijsfonds opzetten

Tijdens deze leersessie wordt u volledig bijgepraat over de mogelijkheden om zelf een cultuur- en/of techniekonderwijsfonds op te zetten in uw gemeente.

Ik laat u zien in welke gemeentes al een cultuureducatiefonds bestaat, wat hiervan de effectiviteit is en hoe u zelf in uw gemeente een vergelijkbaar fonds kan opzetten.

Tevens laat ik zien hoe u zo’n model technisch kunt opzetten en waar mogelijk besparingen gevonden zouden kunnen worden om de financiering van het model te regelen.

Duur: 40 tot 45 minuten, exclusief vraag- & antwoordsessie

Doelgroep: directie/managers scholen, directies musea, beleidsmakers gemeentes, provincies en overheid, en bedrijven met interesse voor techniekonderwijs.

Boekingen

Boekingen worden verzorgd door Kleinkunstig. U kunt hen bereiken via 038-4549911 of info@kleinkunstig.nl.