Lichaamsgerichte coaching

Over mij

Hallo, ik ben Albert, en ik ben gespecialiseerd in lichaamsgerichte coaching, ondersteund door massages. Mijn passie ligt in het helpen van mensen om diepgaande ontspanning te ervaren, spanning los te laten en hun welzijn te verbeteren.

Lichaamsgerichte coaching is een benadering die de verbinding tussen lichaam en geest benadrukt. Samen zullen we werken aan het verkennen van hoe jouw lichaam signalen geeft en hoe die signalen kunnen worden gebruikt als waardevolle bronnen van inzicht en groei. Door middel van ademhalingsoefeningen, mindfulness en bewustwordingstechnieken, help ik je om diepere lagen van zelfbewustzijn te bereiken. Deze coaching kan je ondersteunen bij het overwinnen van obstakels, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het creëren van positieve veranderingen in je leven en zakelijke carrière.

Ondersteunend aan de lichaamscoaching geef ik drie types massages. De massages helpen je om op bepaalde punten los te komen en in beweging te gaan. Door én met het lichaam te werken én te praten, kan er veel in beweging komen. Lees over mijn eigen reis op: www.soulbatical.nl.

Oh ja: De massages zijn ook los te boeken.

1. Psoas-Release Massage

Heb je last van spanning in je onderrug, heupen of bekkengebied? Mijn psoas-release massages zijn ontworpen om diep in de spieren rondom de psoas te werken, waardoor vastzittende spanning en stress worden losgelaten. Dit kan je helpen om je houding te verbeteren, mobiliteit te herstellen en innerlijke balans te vinden.

2. Ontspanningsmassage

Soms hebben we gewoon een moment van totale ontspanning nodig om de stress van het dagelijks leven te verminderen. Mijn ontspanningsmassages zijn gericht op het kalmeren van de geest en het ontspannen van het lichaam. Laat je zorgen achter je en gun jezelf de luxe van diepe ontspanning.

3. Pressure Point Release Massage

Als je specifieke spierknopen, spanning of pijnlijke punten in je lichaam ervaart, kan mijn pressure point release massage verlichting bieden. Ik gebruik gerichte druk om deze knelpunten aan te pakken en de spanning te verminderen. Dit kan leiden tot een betere bewegingsvrijheid en vermindering van pijn.

Maak een Afspraak

Wil je de voordelen van mijn massages zelf ervaren? Aarzel dan niet om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om met jou te werken aan het verbeteren van je welzijn en het bereiken van innerlijke rust.

Neem vandaag nog contact met mij, Albert, op om een afspraak te plannen. Laat me je begeleiden naar een ontspannen en gebalanceerd leven.

Kennismakingstarief

In de eerste maanden van 2024 wil ik ontdekken of het geven van massages en lichaamsgerichte coaching mij past als werk. Daarom werk ik in deze maanden tegen een gereduceerd tarief per sessie.
Neem even contact met mij op via Whatsapp om tarief + datum af te stemmen.