Businesscoaching voor ondernemers

Albert is Businesscoach voor ondernemers in de culturele sector, innovatieve start-ups en directie(s) binnen het MKB. Hij brengt 17 jaar ervaring in als serie-ondernemer. Albert kent de ups en downs van het ondernemen als geen ander. Momenteel werken bij zijn grootste bedrijf Kleinkunstig BV zeventien mensen op kantoor en c.a. 300 freelancers. Vrijwel elke 2 a 3 jaar begint Albert aan een nieuw bedrijf. Albert’s kracht is innovatie door middel van IT, (online)marketing en sales. Hij heeft veel ervaring in het opbouwen van innovatieve organisaties in niche-sectoren. 

Hij heeft daarbij een groot netwerk in de cultuursector, een netwerk in het onderwijs en in de meubel/design sector. Hij is een rasechte ondernemer. Hij is begonnen in 2020 als coach en heeft hierin ook een opleiding afgerond. 

In het kort:

  • kennismakingsgesprek van c.a. 30-45 minuten kan je inplannen door mij even te mailen via: albert@kleinkunstig.nl
  • gesprekken duren c.a. 90 minuten, waarbij ik uitga van c.a. 2 uur werk per gesprek a 125 euro per uur. Duren gesprekken langer, dan reken ik de gemaakte uren + 30 minuten voorbereidingstijd.
  • facturatie kan in 1 keer of in delen, al naar jouw wensen
  • indien nodig kan er ook een Kerntalentenanalyse of een DISC test afgenomen worden door een externe partij. Meerkosten zijn voor rekening van de coachee.
  • coaching kan in het Nederlands en in het Engels

De coachingsgesprekken vinden plaats aan de Esdoornstraat 3 te Zwolle of online. Ik kan ook tegen een meerprijs coaching op locatie geven.

Businesscoaching MKB, ZZP’ers, culturele ondernemers & innovatie start-ups

Voor businesscoaching is het tarief 250 euro excl. BTW per coachingsgesprek, bij afname van vijf coachingsgesprekken. Totale kosten: 1250 euro excl. BTW. In afstemming met mij kunnen we meer / minder coachingsgesprekken inplannen.

Businesscoaching Culturele ondernemers Overijssel

Culturele Ondernemers uit Overijssel kunnen via de Startversneller een pakket afnemen van vijf coachingsgesprekken tegen een eigen bijdrage van 250 euro excl. BTW. Normaal gesproken betaal je voor 5 gesprekken 1250 euro excl. BTW, via de Startversneller krijg je daarvan 1000 euro terug. Kwaliteit voor een zachte prijs!
Je bent in het kader van dit programma wel verplicht aan alle voorwaarden te voldoen van de Startversneller. Zie ook: www.startversneller.nl

Coaching privé personen

Ik kan je ook coachen in andere situaties. Voor privé personen kan er een andere tariefstelling gelden. Neem even contact met mij op over de mogelijkheden.

Bijzondere Businesscoaching

Ik steun ook (toekomstige) ondernemers die vanuit een situatie komen waarin er geen budget is voor coaching. Voor hen werk ik gratis of tegen een gereduceerd tarief. Per jaar heb ik hierin zes tot twaalf plaatsen vrij, die ik hiervoor inzet. Neem contact met mij op als je hiervan gebruik wilt maken. Schroom niet ernaar te vragen. Ik doe het graag! 🙂
Vanuit dit traject heb ik o.a. een vluchteling gecoacht die in zijn thuisland Uganda een bedrijf wil opzetten.