#Bezield en gedreven

#soulbatical Bezielde, gedreven, gepassioneerde mensen. In zo’n lekkere #vibe… Ik zie ze in mijn netwerk? Zie jij ze ook?

Ik ken veel bezielde mensen. Jij ook? Hieronder een paar pareltjes uit mijn netwerk.

Ik zie dat in het werk van Anke Jansen die vol passie haar ideaal gevolg is om te gaan communiceren voor een betere wereld. Als je haar spreekt, geeft haar motivatie je inspiratie. Heerlijk!

Dan denk ik aan Jaco Geense die vol passie zijn missie volgt om mensen die hij coacht bezield te laten leven. Het is zijn lust en zijn leven. Laat je je door hem coachen, dan kom je zeker tot bloei.

Dan moet ik denken aan Jaap Westerink die vol vuur en vlam leeft om zijn roeping te voldoen. Als ik hem spreek, refereert hij altijd aan de afstemming die hij heeft met degene die hij vertrouwt. Jaap weet spreekwoordelijk bergen te verzetten en weet duizenden mensen te bereiken met de boodschap waar hij zoveel liefde voor voelt.

Ik denk aan Christianne Mattijssen die als directeur Erfgoed & Kunsten bij OC&W mij elke keer weer enthousiast weet te maken met haar berichtjes over haar werk. Haar liefde voor haar vakgebied spreekt boekdelen.

Dat zag ik in de vorm van leiderschap van Sanne Scholten en haar passie om te werken bij de LKCA (waar ze inmiddels weer weg is). Haar verlangen om verbinding te brengen, te luisteren en samen te brengen vond ik inspirerend. Door haar bezieling kwam er ongelooflijk veel in beweging.

Want inderdaad met bezieling in het werk komt er ‘leven’. Zeker als de omgeving ervoor open staat. Dan gaat het stromen… welk doel je ook nastreeft.

Wat ik bijzonder vind aan de mensen die ik hierboven beschrijf is dat ze naast gepassioneerd, ook goed in verbinding staan met hun omgeving. Ze zijn afgestemd, geïnteresseerd, open en niet-oordelend.

Wie in jouw netwerk is ook zo bezield? Tag hem hieronder en schrijf iets over zijn/haar bezieling. Share the good #vibe!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*